- Sprečiti siledžijama da rade na javnim mestima - napisao je sin žene koju je, kako se sumnja, pretukao nepoznati muškarac na pijaci na Karaburmi u Beogradu.

On je poručio da "živimo u vremenu gde pošten čovek ne može da zaradi svoje parče hleba bez da bude ugrožen".

- Danas u jutranjim časovima, majka mi je napadnuta od strane muškog siledžije koji prodaje na maloj pijaci na Karaburmi. Kad udari jednu zenu na pijaci pred narodom, ko zna šta radi tek svojoj ženi i deci kad je kod kuće. Sprečiti siledžijama da rade na javnim mestima - napisao je on.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se jeziv snimak koji je zabeležen navodno na pijaci na Karaburmi u Beogradu, a na kojem se vidi kako nepoznati muškarac udara stariju ženu. U pomoć joj je tad pritekao samo jedan muškarac, dok su ostali nemo posmatrali.

Oglasilo se i tužilaštvo

U vezi događaja koji se dogodio jutros u  08.10 časova u Beogradu na adresi Salvadora Aljendea i Pere Cetkovića ( pijaca Karaburma ) postupano je po prijavi i utvrđeno da su učesnici događaja C.S. (1962) i T.M (1974) koji su nakon verbalne rasprave zadali udarce jedno drugom, kojom prilikom je C.S. zadobila za sada lake telesne povrede.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu  je naložilo nadležnoj policijskoj upravi da u vezi napred opisanog događaja uzme izjave od učesnika kao i od očevidaca, da se pribavi video nadzor sa pijace, kao i da se pribavi izveštaj lekara o nastalim povredama. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".