- Спречити силеџијама да раде на јавним местима - написао је син жене коју је, како се сумња, претукао непознати мушкарац на пијаци на Карабурми у Београду.

Он је поручио да "живимо у времену где поштен човек не може да заради своје парче хлеба без да буде угрожен".

- Данас у јутрањим часовима, мајка ми је нападнута од стране мушког силеџије који продаје на малој пијаци на Карабурми. Кад удари једну зену на пијаци пред народом, ко зна шта ради тек својој жени и деци кад је код куће. Спречити силеџијама да раде на јавним местима - написао је он.

Подсетимо, на друштвеним мрежама појавио се језив снимак који је забележен наводно на пијаци на Карабурми у Београду, а на којем се види како непознати мушкарац удара старију жену. У помоћ јој је тад притекао само један мушкарац, док су остали немо посматрали.

Огласило се и тужилаштво

У вези догађаја који се догодио јутрос у  08.10 часова у Београду на адреси Салвадора Аљендеа и Пере Цетковића ( пијаца Карабурма ) поступано је по пријави и утврђено да су учесници догађаја Ц.С. (1962) и Т.М (1974) који су након вербалне расправе задали ударце једно другом, којом приликом је Ц.С. задобила за сада лаке телесне повреде.

Прво основно јавно тужилаштво у Београду  је наложило надлежној полицијској управи да у вези напред описаног догађаја узме изјаве од учесника као и од очевидаца, да се прибави видео надзор са пијаце, као и да се прибави извештај лекара о насталим повредама. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".