Dragica Radosavljević Cakana već 25 godina uživa u skladnom braku sa advokatom Nebojšom NJegićem. Pevačica iz prvog braka sa izvesnim Borisom, ima ćerku Mariju koja već godinama živi sa suprugom i decom u Moskvi.

 

Kada je završila srednju školu, Cakana je otišla u Makarsku kako bi posetila sestru koja je tada radila kao sezonski radnik u ovom mestu. Tada je upoznala Borisa iz Beograda koji je tada radio na Institutu Jaroslav Čeh.

NJih dvoje proveli su nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira.

Dobili su ćerku Maju koja nije preterano zainteresovana za javno život, poput njene majke.

Maja je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina. Danas je udata i ima troje dece, sina i dve ćerke. Porodično žive u inostranstvu. Pevačicin aktuelni suprug Nebojša iz prvog braka ima tri ćerke Mariju, Anu i Ninu koje se, kako Cakana kaže, odlično slažu sa njenom ćerkom. Trude se da praznike provode zajedno na imanju u Sremčici.

Međutim, izgleda da i najlepše bajke nekada imaju malo drugačiji kraj. Iako je sa početkom rata u Ukrajini Cakana bila veoma uznemirena i molila ćerku da spakuje kofere i dođe u Srbiju, ona to nije učinila. Ali, posle samo nekoliko meseci stvari su drugačije. 

Kako piše Svet Marija je odlučila da ipak napusti Rusiju i to bez supruga. 

- Ćerka mi je sada sa firmom u Makedoniji, tamo ima predstavništvo, dok je zet i dalje u Moskvi. U kontaktu smo svakodnevno, ali to je kod nas uobičajeno, ne zato što se dešava nešto vanredno. Kaže zet da se tamo ne osećaju nikakve tenzije, sve normalno funkcioniše. LJudi žive, rade, izlaze.

Čak i dok je ćerka bila u Moskvi, čitali smo da je tamo kriza, nemaština, slala mi je video snimke sa punim rafovima, prodavnice, generalno sve normalno funkcioniše. Šta će na kraju biti, ne znam, da li će se išta promeniti, ali zasad nema naznaka nikakvom haousu, da će se išta desiti u Rusiji - rekla je Cana za Svet i tako potvrdila da Marija i njen suprug žive na dve različite strane sveta, nadamo se samo privremeno.  

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".