- Kako ti se sad čini kad si ugledao Taru? - pitao je Milan Milošević.

- Prvo kad je ušla, pričao sam na pitanjima novinara, osetio sam neki bes. Vidim sa njene strane, odmeravao sam, da nema zle krvi. Mislila sam da možda laže. Imamo korektnu distancu. Jeste mi čudno. Mi smo se videli na žurki posle "Zadruge 4" - govorio je Matijević.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Šta su te pitali tvoje drugari Fran i Stefan, vezano za Taru i tebe? - dodao je Milan.

- Kako se osećam, ne mogu da se setim. Obično su pitanja da li ima šanse opet, ne sećam se šta je Franov zaključak - rekao je Mateja.

- Mi smo sedeli kad je Tara ušla... On je meni rekao da je znao da će doći do toga i da je razmišljao kako će da se postavi. Nismo ništa previše pričali. Rekao je da je maksimalno korektna prema njemu i da nema netrperljivosti - komentarisao je Pujas.

- Neću da trčim pred rudu, ali vidim da je okej. Ne vidim joj zlu nameru. Ja nju jako dobro znam u očima joj prepoznam. Jednom smo se videli nakon Zadruge - dodao je on.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Ti si gledao u telefon i posvađali smo se...Napravili smo kraj cele priče - ubacila se Tara.

- Popričali smo o svemu i razišli smo se...Jednom smo se sreli u klubu, u prolazu. Danas je bila ona tu, imala sam višak špageta, ponudio sam celu sobu. Ima slobodu kad je gladna, ako joj treba pomoć, naravno da ću da pomognem. Isto očekujem i ja - pričao je on.

- Kakvi su tvoji utisci o Tari? - pitao je Milan Milošević Anđelu.

- Upoznale smo se tu noć, imale smo manju raspravu. Nemam specijalan utisak. Ja nju ne poznajem, da bih donosila predsrasude. Nemamo neke sličnosti, to sam prokomentarisala - rekla je Đuričićeva.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Da li si primetila da li se Mateja promenio? - dodao je voditelj.

- Nisam. Ja ne uhodim Mateju, da bih gledala šta on radi, koga gleda. Meni je on ista osoboa. Tu noć jeste imao bes, kao da je bio isfrustriran. U tom njihovom odnosu, kad su komunicirali, tad sam primetila bes, a sutra je bio normalan - rekla je ona.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".