- Како ти се сад чини кад си угледао Тару? - питао је Милан Милошевић.

- Прво кад је ушла, причао сам на питањима новинара, осетио сам неки бес. Видим са њене стране, одмеравао сам, да нема зле крви. Мислила сам да можда лаже. Имамо коректну дистанцу. Јесте ми чудно. Ми смо се видели на журки после "Задруге 4" - говорио је Матијевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Шта су те питали твоје другари Фран и Стефан, везано за Тару и тебе? - додао је Милан.

- Како се осећам, не могу да се сетим. Обично су питања да ли има шансе опет, не сећам се шта је Франов закључак - рекао је Матеја.

- Ми смо седели кад је Тара ушла... Он је мени рекао да је знао да ће доћи до тога и да је размишљао како ће да се постави. Нисмо ништа превише причали. Рекао је да је максимално коректна према њему и да нема нетрперљивости - коментарисао је Пујас.

- Нећу да трчим пред руду, али видим да је океј. Не видим јој злу намеру. Ја њу јако добро знам у очима јој препознам. Једном смо се видели након Задруге - додао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ти си гледао у телефон и посвађали смо се...Направили смо крај целе приче - убацила се Тара.

- Попричали смо о свему и разишли смо се...Једном смо се срели у клубу, у пролазу. Данас је била она ту, имала сам вишак шпагета, понудио сам целу собу. Има слободу кад је гладна, ако јој треба помоћ, наравно да ћу да помогнем. Исто очекујем и ја - причао је он.

- Какви су твоји утисци о Тари? - питао је Милан Милошевић Анђелу.

- Упознале смо се ту ноћ, имале смо мању расправу. Немам специјалан утисак. Ја њу не познајем, да бих доносила предсрасуде. Немамо неке сличности, то сам прокоментарисала - рекла је Ђуричићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Да ли си приметила да ли се Матеја променио? - додао је водитељ.

- Нисам. Ја не уходим Матеју, да бих гледала шта он ради, кога гледа. Мени је он иста особоа. Ту ноћ јесте имао бес, као да је био исфрустриран. У том њиховом односу, кад су комуницирали, тад сам приметила бес, а сутра је био нормалан - рекла је она.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".