Dudićeva je izjavila da joj je drago što ju je Žika Jakšić ponovo pozvao i  da očekuje dobru muziku od takmičara, ali da će ona ocenjivati emociju a ne muzičko izvođenje: 

-Očekujem dobru muziku pošto ne mogu da ocenjujem pevačke sposobnoti, za to su zaduženi Kiki I Mare. Ja ću da ocenjujem, ne mogu da kažem scenski nastup, ali emociju mogu. Toliko mogu i posle ću se truditi da procenim kakvi su takmičari u komunikaciji sa nama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

Glumica nije krila da je ljubitelj kafane kada se nađe u dobrom društvu: 

-Inače nisam kafanski lik, ali volim kada se potrefi dobro društvo da lomim čaše. (smeh) I to uz pesmu „Svirajte noćas samo za nju“, to mi je omiljena pesma. Uvek dajem i bakšiš. Kao što mi glumci radimo za aplauz, tako je bakšiš sastavni deo posla muzičara- otkrila je Ivana.

Lepa glumica otkrila je i tajnu dobrog izgleda: 

-Mnogo radim i to je jedini trik za dobar izgled! Ustajem mnogo rano, ležem rano koliko mogu, posle ceo dan dvanaest sati snimanja. Često ne stižem da jedem na vreme, ali moram da kažem da ne gladujem (smeh)- našalila se glumica koja je jedna od najuspešnijih kada je reč o domaćoj kinematografiji.

(Grand)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".