Pevačica je za razliku od Rađena koji se skrasio pored pevačice Milice Ristić, posvećena poslu i nema vremena za ljubav: 

- Mrzi me da imam nekog. Stvarno ne mogu. Baš me mrzi da upoznam nekog, pa da li ste jedno za drugo, da li odgovarate, da li ovo, da li ono... Nemam ni vremena ni živaca- izjavila je za "Blic".

Kakva će biti tašta jednog dana, ne razmišlja još uvek o tome, sada je fokusurana na vasitanje dece: 

- Joj ne znam, to je tako daleko. Ne mogu još da razmišljam o tome jer još uvek razmišljam kakva sam majka. Jednog dana kada porastu i postanu svoji ljudi, pokazaće se da li sam bila dobar roditelj. Razmišljam o tome da budem što bolja i da kroz priču sa njima pripremim ih za taj samostalni život, jer sam svesna da će jednog dana to doći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

Pevačica ne vrši pritisak na svoje ćerke: 

- Znam da decu ume da “smara” neka naširoko i nadugačka priča. Trudim se da sve što kažem bude u nekoliko minuta, konkretno i jasno, da bude približno njihovim godinama kako bi mogle da razumeju- kaže Kokićeva za koju još nije vreme da je ćerke prate na nastupe koji su u noćnim klubovima

Kada je u pitanju bivši muž, ne želi da je pominju zajedno sa njim u medijima: 

- Mislim da je zaista bespotrebno više pominjati nas dvoje u bilo kakvom kontekstu. Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada ipak oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da ne pričam o njemu više - rekla je Ana.

 

Takođe nije želela da otkrije da li su njene ćerke srećne što će uskoro dobiti brata: 

- Rekla bih da to morate njih dve da pitate, ali ne mogu jer nisu javne ličnosti, ne pričaju i ne pojavljuju se nigde- bila je jasnog stava Ana.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".