Selektor Saudijske Arabije slavio je istorijsku pobedu nad moćnom Argentinom, uz podršku partnerke Vivijane Dije, inače udovice proslavljenog senegalskog selektora i bivšeg francuskog fudbalera Bruna Mecua.

Renarova devojka privukla je pažnju javnosti nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci na kojima se vidi kako se posle jednog od golova rasplakala, a tešile su je članice njene prodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UP TV (@uptv_officiel)

Vivijanin pokojni suprug, Bruno Mecu, 2013. je preminuo od raka, a razlog njene emotivnosti leži u činjenici da je Mecu doživeo slično što i Renar, kada je prije 20 godina kao selektor Senegala doveo svoju ekipu do pobede nad tadašnjim svetskim prvakom, Francuskom.

NJihova ljubav bila je velika, tolika da je Mecu zbog svoje voljene prešao na islam. Nakon njegove smrti, Vivijan se zbližila sa Renarom, a strani mediji raspisali su se da par planira i da se venča.

Oboje iz prvih brakova imaju po troje dece. Vivijan sa pokojnim suprugom ima Enca, Noa i Maevu, a Erve ima Kandid, Audrey i Kevina.

Za Renarovu ćerku Kandid veže se i jedna ružna priča, još iz vremena dok je njen otac bio trener Maroka. Na jednoj od utakmica, dok je čekala oca ispred svlačionice, doživela je žestoke napade od strane lokalnih navijača, a pripadnici obezbeđenja su je udarili palicama.

Kandid su morali da iznesu napolje, a stravičan prizor Renaru je naterao suze na oči. Inače, 25-godišnja Kandid je vrlo popularna u Francuskoj, a pojavila se i u nekoliko rijaliti šou programa.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".