Селектор Саудијске Арабије славио је историјску победу над моћном Аргентином, уз подршку партнерке Вивијане Дије, иначе удовице прослављеног сенегалског селектора и бившег француског фудбалера Бруна Мецуа.

Ренарова девојка привукла је пажњу јавности након што су се на друштвеним мрежама појавили снимци на којима се види како се после једног од голова расплакала, а тешиле су је чланице њене продице.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UP TV (@uptv_officiel)

Вивијанин покојни супруг, Бруно Мецу, 2013. је преминуо од рака, а разлог њене емотивности лежи у чињеници да је Мецу доживео слично што и Ренар, када је прије 20 година као селектор Сенегала довео своју екипу до победе над тадашњим светским прваком, Француском.

Њихова љубав била је велика, толика да је Мецу због своје вољене прешао на ислам. Након његове смрти, Вивијан се зближила са Ренаром, а страни медији расписали су се да пар планира и да се венча.

Обоје из првих бракова имају по троје деце. Вивијан са покојним супругом има Енца, Ноа и Маеву, а Ерве има Кандид, Аудреy и Кевина.

За Ренарову ћерку Кандид веже се и једна ружна прича, још из времена док је њен отац био тренер Марока. На једној од утакмица, док је чекала оца испред свлачионице, доживела је жестоке нападе од стране локалних навијача, а припадници обезбеђења су је ударили палицама.

Кандид су морали да изнесу напоље, а стравичан призор Ренару је натерао сузе на очи. Иначе, 25-годишња Кандид је врло популарна у Француској, а појавила се и у неколико ријалити шоу програма.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".