Nekadašnja velika muzička zvezda Danijela Vranić u velikim je novčanim problemima, saznaje Kurir.

Pevačica je, kako mediji saznaju samo jednom čoveku, koji je njen poznanik, dužna 3.000 evra i već dugo izbegava da mu vrati pare.

Foto: Z. Knežević

 

 

S obzirom na to da već dugo ne radi kao pevačica, finansijski joj pomažu i roditelji.

- Danijela je finansijski u nikad gorem stanju. Dužna je, što se kaže, i Bogu i narodu. Pozajmljuje novac od svih redom, a kada dođe vreme za vraćanje, pravda se da nema novca i da je u problemima. Pošto je dužna na sve strane, često ume da pozajmi novac od nekog prijatelja samo kako bi nekom drugom vratila dug. NJu finansijski najviše pomažu roditelji, koji žive u Valjevu. Može se reći da je praktično izdržavaju. Ipak, ni to joj nije dovoljno, pa samo srlja iz duga u dug, koje posle ne može da vrati - priča izvor za Kurir.

Iako je prijatelji nagovaraju da se vrati muzici, ona o tome i ne razmišlja.

 

 

- Danijela sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom. Ipak, od toga nema velike zarade. I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom. U Valjevu su joj roditelji i sestra, kojoj je zabranila da stavlja njene slike, tako da je nema ni na društvenim mrežama. Malo je doterala liniju, ali je sa estradom završila za sva vremena, iako je svi nagovaraju da bi to bilo dobro za nju i da bi tako rešila dobar deo svojih problema - završava naš izvor. Podsetimo, Danijela je u medijima ostala upamćena kao nekadašnja "kraljica splavova". Važila je za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a povukla se pre tačno deset godina sa scene, u jeku popularnosti.

Foto: Jutjub printskrin/Emisija Premijera

 

 

U medijima se svojevremeno pisalo da je u vrlo bliskim odnosima sa Darkom Šarićem, za kojeg je rekla da joj je prijatelj, ali i sa Miloradom Ulemekom Legijom, koji je dolazio na njene nastupe, a mnogi su je smatrali i omiljenom pevačicom srpskih kriminalaca.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".