Некадашња велика музичка звезда Данијела Вранић у великим је новчаним проблемима, сазнаје Курир.

Певачица је, како медији сазнају само једном човеку, који је њен познаник, дужна 3.000 евра и већ дуго избегава да му врати паре.

Фото: З. Кнежевић

 

 

С обзиром на то да већ дуго не ради као певачица, финансијски јој помажу и родитељи.

- Данијела је финансијски у никад горем стању. Дужна је, што се каже, и Богу и народу. Позајмљује новац од свих редом, а када дође време за враћање, правда се да нема новца и да је у проблемима. Пошто је дужна на све стране, често уме да позајми новац од неког пријатеља само како би неком другом вратила дуг. Њу финансијски највише помажу родитељи, који живе у Ваљеву. Може се рећи да је практично издржавају. Ипак, ни то јој није довољно, па само срља из дуга у дуг, које после не може да врати - прича извор за Курир.

Иако је пријатељи наговарају да се врати музици, она о томе и не размишља.

 

 

- Данијела сада живи у околини Ваљева, тамо је купила кућу и плац и бави се пољопривредом. Ипак, од тога нема велике зараде. И даље не жели да буде у медијима, па је тако ту кућу купила под другим именом и презименом. У Ваљеву су јој родитељи и сестра, којој је забранила да ставља њене слике, тако да је нема ни на друштвеним мрежама. Мало је дотерала линију, али је са естрадом завршила за сва времена, иако је сви наговарају да би то било добро за њу и да би тако решила добар део својих проблема - завршава наш извор. Подсетимо, Данијела је у медијима остала упамћена као некадашња "краљица сплавова". Важила је за једну од најпопуларнијих певачица на нашој естради, а повукла се пре тачно десет година са сцене, у јеку популарности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Emisija Premijera

 

 

У медијима се својевремено писало да је у врло блиским односима са Дарком Шарићем, за којег је рекла да јој је пријатељ, али и са Милорадом Улемеком Легијом, који је долазио на њене наступе, а многи су је сматрали и омиљеном певачицом српских криминалаца.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".