Pevač grupe "In Vivo" Neven Živančević doživeo je jezivu tragediju. LJubav sa Nevenom Dragutinović nakon šest godina okončala je njena smrt. Taj, 3. novembar 2012. godine, kada je nastradala u saobraćajnoj nesreći na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu, pamtiće zauvek.

Pevača je strašna vest zadesila na turneji u Beču. Odmah se vratio u Srbiju, kako bi bio uz njenu porodicu, a potom se od voljene oprostio i na društvenim mrežama.

 - Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao da pomislim, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Pre tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Retki znaju koliko smo se voleli, a još ređi će to nekad i doživeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog veka! Polovina moga tela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. LJubim te, snu moj - napisao je tada Neven koji se povukao iz javnosti.  Nekoliko godina kasnije grupa "In Vivo" objavila je pesmu "Život unazad", koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

Foto: Printskrin

 

 

- A ja živeo bih sad, ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad, ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad - deo je pesme posvećene tragično preminuloj Neveni.

Nakon te pesme, Neven se ponovo povukao iz javnosti, a sa njim i drugi član Igor, i prošlo je mnogo vremena dok nismo čuli novu pesmu ovog dvojca. On je gostujući u jednoj emisiji prošle godine priznao da je sada u srećnoj vezi, prvi put nakon 2012. godine i da se konačno vratio poslu.

 

 

Nevena Dragutinović (29) poginula je kada je na nju na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, velikom brzinom i sa 0,98 promila alkohola u krvi, naletio košarkaš Kimani Frend (35) sa Jamajke. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".