Najbolji srpski teniser Novak Đoković trenutno se nalazi u Torinu gde učestvuje na završnom Masters turniru u Torinu. Nole je na odličan način otvorio ovaj turnir pobedom nad Stefanosom Cicipasom za samo sat i 38 minuta igra. 

Srbin je bio ubedljiv i sa 2:0 je savladao mladog Grka u prvom kolu Crvene grupe, a ovom meču je prethodio zanimljiv trening. 

Na društvenim mrežama pojavili su se kadrovi sa poslednjeg Novakovog treninga pred ovaj duel, na kom je nekadašnji svetski broj jedan imao podršku svoje dece. 

Kako se vidi na objavljenim snimcima, Stefan i Tara su bili odlično raspoloženi i veoma razigrani. 

Od ranije je poznato da Novakov naslednik voli tenis, a sada smo još jednom imali priliku da vidimo njegovo tenisko umeće. Na snimcima se vidi kako Stefan razmenjuje udarce sa nekim, dok je njegov tata odmarao na klupi pored terena. 

Novak u svom opuštanju nije bio sam, a društvo mu je pravila ćerka Tara. NJih dvoje su se dobro zabavljali i u jednom trenutku su se igrali sa peškirom. 

Nakon odmora, došlo je vreme da se Nole priprema za meč, a Tara je sela u sudijsku stolicu i igrala se sa mikrofonom. 

Ove zanimljive scene sa Novakovog treninga brzo su postale viralne na društvenim mrežama i naišle su na lavine pozitivnih komentara. 

Podsetimo, nakon uspešno preskočene prve prepreke, Đokovića čeka meč protiv Andreja Rubljova, a zatim i Danila Medvedeva u poslednjem kolu Crvene grupe.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".