Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић тренутно се налази у Торину где учествује на завршном Мастерс турниру у Торину. Ноле је на одличан начин отворио овај турнир победом над Стефаносом Циципасом за само сат и 38 минута игра. 

Србин је био убедљив и са 2:0 је савладао младог Грка у првом колу Црвене групе, а овом мечу је претходио занимљив тренинг. 

На друштвеним мрежама појавили су се кадрови са последњег Новаковог тренинга пред овај дуел, на ком је некадашњи светски број један имао подршку своје деце. 

Како се види на објављеним снимцима, Стефан и Тара су били одлично расположени и веома разиграни. 

Од раније је познато да Новаков наследник воли тенис, а сада смо још једном имали прилику да видимо његово тениско умеће. На снимцима се види како Стефан размењује ударце са неким, док је његов тата одмарао на клупи поред терена. 

Новак у свом опуштању није био сам, а друштво му је правила ћерка Тара. Њих двоје су се добро забављали и у једном тренутку су се играли са пешкиром. 

Након одмора, дошло је време да се Ноле припрема за меч, а Тара је села у судијску столицу и играла се са микрофоном. 

Ове занимљиве сцене са Новаковог тренинга брзо су постале виралне на друштвеним мрежама и наишле су на лавине позитивних коментара. 

Подсетимо, након успешно прескочене прве препреке, Ђоковића чека меч против Андреја Рубљова, а затим и Данила Медведева у последњем колу Црвене групе.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".