Glumica Mirka Vasiljević, nedavno se porodila po četvrti put, a sada se uključila uživo sa Kipra u program TV Pink-a, i u iskrenom razgovoru sa Bojanom Lazić i Tijanom Pricom u ''Premijera - Vikend specijalu'' otkrila kako se oseća posle porođaja

.Na samom početku, oprostila se od pokojnog kolege Nenada Nenadovića:

Malo sam se rastužila jer Nenad Nenadović je neko uz koga sam ja odrasla, i bio je sastavni deo početka moje karijere. Jako mi je žao što tako veliki ljudi više nisu sa nama, ali živeće uvek u našim srcima - počinje Mirka.

Foto: TV Pink printskrin

 

 

U najmanju ruku sam spremna za peto dete, ako ne i nešto više. Navikla sam na te šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim prvenstveno zbog obaveza koje imam zbog svoje dece. Nisam imala luksuz da kažem tek sam se porodila, već sam odmah upala u mašinu kako bi mi kao porodica nastavili da funkcionišemo kako treba - kaža Vasiljevićeva.

Na Kipru je situacija pod kontrolom što se tiče korone. Najosnovnije mere su prisutne već nekih godinu dana, u tom nekom smislu mere koje imaju, jako poštuju. Ja sam u bolnicu ušla u petak, a već u subotu sam je napustila. Prirodno sam se porodila, beba je bila u redu, i ja sam bila u redu - zaključila je Mirka Vasiljević.

(pink.rs)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".