Глумица Мирка Васиљевић, недавно се породила по четврти пут, а сада се укључила уживо са Кипра у програм ТВ Пинк-а, и у искреном разговору са Бојаном Лазић и Тијаном Прицом у ''Премијера - Викенд специјалу'' открила како се осећа после порођаја

.На самом почетку, опростила се од покојног колеге Ненада Ненадовића:

Мало сам се растужила јер Ненад Ненадовић је неко уз кога сам ја одрасла, и био је саставни део почетка моје каријере. Јако ми је жао што тако велики људи више нису са нама, али живеће увек у нашим срцима - почиње Мирка.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

 

У најмању руку сам спремна за пето дете, ако не и нешто више. Навикла сам на те шале на мој рачун. У форму сам морала да се вратим првенствено због обавеза које имам због своје деце. Нисам имала луксуз да кажем тек сам се породила, већ сам одмах упала у машину како би ми као породица наставили да функционишемо како треба - кажа Васиљевићева.

На Кипру је ситуација под контролом што се тиче короне. Најосновније мере су присутне већ неких годину дана, у том неком смислу мере које имају, јако поштују. Ја сам у болницу ушла у петак, а већ у суботу сам је напустила. Природно сам се породила, беба је била у реду, и ја сам била у реду - закључила је Мирка Васиљевић.

(pink.rs)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".