Imaju dve ruke i svaka ima po jednu nogu, pri čemu Karmen kontroliše desnu nogu, a Lupita levu.

U Jutjub videu 'Ask Me Anything' odgovorile su na niz pitanja o intimnosti, svojim hobijima i obrazovanju, neprikladnim komentarima koje dobijaju i bračnim planovima. Karmen ima dečka pa je podelila i kako funkcioniše njihova veza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

- Izlasci su proces učenja za sve. Morali smo da razgovaramo o tome koje su granice u redu, a koje nisu - kaže Karmen, koja izlazi sa svojim trenutnim dečkom godinu i po. Upoznali su se preko jedne aplikacije za upoznavanje. Karmen je rekla i kako mu je odmah rekla za svoje stanje, ali je priznala da joj je bilo neprijatno da pokaže da je sijamska bliznakinja.

NJena bliznakinja Lupita na veze gleda ipak vrlo drugačije jer je priznala da je 'aseksualna'. Karmen svoju sestru često zadirkuje da je loša 'podrška'. Dodala je i kako joj brak nije u prvom planu jer ima samo 21 godinu te da sa svojim partnerom nije bila intimna, ali da to njemu i ne smeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

Sestre su rekle da se ne smatraju sebe osobama sa invaliditetom jer smatraju da je invaliditet samo ako ti od nečega napraviš invaliditet. Kad su bile male, provele su godine na fizikalnoj terapiji učeći kako da sede i koriste svoje noge, a kad su imale četiri godine, zajedno su napravile prve korake. Lekari su razmišljali da ih razdvoje, ali su zaključili da to nije sigurno jer dele previše vitalnih organa i donji deo kičme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lupita (@andrade_glupe)

Lupita takođe boluje od skolioze (bočne zakrivljenosti kičme) pa za nju postoji visok rizik od smrti ili oštećenja mozga kada bi ih razdvajali. Kada su ih i pitali da li žele da se nekada razdvoje, obe su odgovorile 'ne', piše britanski Dejli mejl.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".