Malo je poznato da su Ceca i Viki u isto vreme upoznale svoje bračne supružnike.

- Iste večeri smo počeli da se zabavljamo. Bilo je to davnog 18. marta 1994. godine. I te večeri se desila sudbonosna veza i za mene i za nju - priča Viki u emisiji Blic televizije "Show se nastavlja".

Foto: Sarić S.

 

 

Kako je navela, ko god kaže da u samom startu zna da je upoznao ljubav svog života - laže.

- To niko od nas nije mogao da zna. Mi smo bile jako mlade. Sreli smo se na jednom koncertu u Banja Luci. Ceca je znala da ćemo spavati tamo, ja ne. Tada sam prvi put krenula bez oca i te noći je kliknulo sa Tašketom. Divno smo se družili i te noći se desio samo prvi poljubac - priča Viki.

Veza se nakon toga nastavila, kako kaže pevačica, a vrlo brzo počeli su i da žive zajedno.

- Pobegla sam od kuće. Otac je tek kasnije saznao. Brat me je dovezao u Beograd. Moji su bili protiv te veze, a ja sam već tada znala da je to prava ljubav. Nikada se nisam pokajala. Srećna sam što sam poslušala svoje srce - kaže Viki, koja navodi da možda ne bi pobegla da joj roditelji nisu zabranili da se viđa sa njim.

Foto: ATA Images

 

 

Pevačica ističe da nije ni tražila da se uda, već je zbog ponašanja roditelja to uradila.

- Meni su oni branili svaki kontakt, svako viđanje. Čuli smo se tako što je mene uvek zvala neka obožavateljka, koja je ustvari bila Taške. On je dolazio u Niš, bio je više tamo, nego u Beogradu. Kada je i to bilo provaljeno, bila sam zavorena sa svih strana i nisam imala kud sem da se spakujem i odem za Beograd. Ispostavilo se da sam upravu što sam slušala svoje srce - kaže Viki.

Kako pevačica navodi, njeni roditelji su shvatili kakav je Taške čovek i do samog kraja su ostali vezani za njega.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".