Za mnoge ljubitelje fudbala Brazilac Adriano je u vreme dok je igrao važio za jednog od najboljih fudbalera sveta. Znao je Brazilac odigrati neke antologijske utakmice, ali u finišu karijere sve je otišlo drugim putem, daleko od onoga na koji su mnogi tipovali.

Nakon što mu je preminuo otac Adriano je bio u depresiji i počeo se opijati zbog čega ga je Inter na kraju i prodao. Igrao je u Brazilu nekoliko godina, ali noćni život mu je bio važniji od fudbala. Jednostavno sve je krenulo naopako.

Nedavno je došao ponovo u centar javnost nakon što su pojedini brazilski mediji objavili da je u vezi sa dosta mlađom frizerkom Mikaelom Meskuitom (24).

 

Izgleda da te špekulacija nisu bile lažna uzbuna. Adriano i Mikaela su se venčali u tajnosti.

- Opuštam se sa svojom novom suprugom i ponovo uživam u životu - napisao je Adriano.

Navodno je venčanje bilo zakazano 30. novembra, međutim Adriano i Mikaela odlučili su da ne bude nikakav spektakl od venčanje i samo su potpisali dokumente u tajnosti i sada su zakonski muž i žena.

 

 

Nije prvi put da legendarni Brazilac bude u vezama sa dosta mlađim devojkama. Pre dve godine šokirao je javnost kada je počeo aferu sa 18-godišnjom Biom Mirandom.

Noćni život i depresija doveli su ga skoro do propasti, ali Mikaela ga je izvukla iz životne tame i sada je okrenuo novi list.

Mnogi vjeruju da bi Adriano napokon mogao srediti svoj život onako kako odlikuje jednoj poznatoj osobi i čoveku koji je tokom karijere bio velika zvezda u svojoj državi i šire.

 

Brazilac je nedavno pričao o svojoj karijeri, a jedno od pitanja bilo je šta je uradio kada je dobio prvu "ozbiljniju" platu igrajući fudbal. Taj novac zaradio je igrajući u dresu Intera, a mnogi su očekivali da ga je potrošio na alkohol i noćne izlaske, no to nije bio slučaj.

- Sjećam se da sam zaraditi tada oko 120.000 evra. To je bila moja prva plata i znao sam odmah šta ću uraditi s njom. Kupio sam svojoj majci kuću i to mi je bila najvažnija stvar. Nikada nismo imali dobre uslove za život i prvo sam to hteo da rešim. Ona i dan danas živi u toj istoj kući i to je dokaz da sam taj novac potrošio na najbolji način - rekao je Adriano.

Ovaj 40-godišnjak potvrdio je da će krajem ove godine organizovati utakmicu koja će biti njegov zvanični oproštaj od igranja fudbala, ali još uvijek nije poznato da li će meč biti odigran na Meaci ili u Brazilu.

(Sportsport.ba)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".