Zvedana su zadrugari povezivali i sa Majom Marinković, ali su Slavnić i Marinkovićeva oštro demantovali da među njima postoji bilo šta više do samo prijateljstva.

Zbog mnogih insinuacija, supruga Zvezdana Slavnića je prokomentarisala učešće svog muža.

Foto: Printskrin Jutjub/Zadruga Official

 

 

Ana je navela da je ona, stub porodice, te da sa visine gleda rijaliti program, budući da je svesna sebe i svoje vrednosti.

- Zvezdanovo učešće mi se dopada po pitanju svih tema u pomenutom šou programu ali veliki akcenat stavljam na njegovo ponašanje i odnosa sa ženama koje su unutra. Smatram da jedan čovek koji ima 46 godina ne bi sebi smeo da dozvoli da ima takav način ni priče ni ponašanja i iskreno, šokirana sam. Kada imaš stav u odnosu, ne može da se dogodi nikakva  priča a svedoci smo da se njemu to već često dešava. Ja ovo mišljenje nemam od pre 2 dana imam ga već duže vreme. Videćemo šta će sve ovo doneti njemu a šta mu uzeti.

- U svakom slučaju malo je reći da je ovo ispravno ponašanje oženjenog čoveka.  Ali kako bi rekli zadrugari da poentiram "Ne radiš ništa, a zapravo radiš sve"! - rekla je Zvezdanova supruga.

- Ja sam stub koji održava da se sve ne raspadne i on to zna. On vrlo dobro zna ko sam ja - rekla je Ana, a na pitanje da dobije poziv sa Zvezdanom, Slavnićeva supruga nam je rekla:

- Mislim da mu ne bi bilo ni malo prijatno kada bi 5 miliona ljudi čulo šta ja imam da mu poručim - zaključila je Ana.

(Srbija Danas)

BONUS VIDEO:

Ovako se Jovana Jeremić priprema za vikend

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".