Ermina je bila učesnica treće i četvrte sezone "Zadruge", gde je bila veoma zapažena, a mnogi nju pamte kao potpuno prirodnu, bez korekcija. Međutim, Pašovićeva je po izlasku iz četvrte sezone rijalitija rešila da se reši svih nesavršenosti, koje su joj godinama narušavale samopouzdanje, a rezultat je više nego savršen.

Jedan od vodećih Ermininih problema billo je rošavo lice, pa je tako, nakon što je rešila problem sa aknama, otišla na lasersko uklanjenje ožiljaka. Za ovo je izdvojila od 150 do 250 evra po tretmanu, a uradila ih je, kako tvrde izvori, četiri.

 

 

Ubrzo nakon toga podvrgla se operaciji nosa, a ova intervencija kreće se od 3.000 evra. Potom je posetila hirurga kako bi podigla i kapke i za to iskeširala 900 evra. Ermina je uradila i grudi i za njih je izdvojila 3.800 evra.

 

 

Pašovićeva tu nije stala, već je uvećala u usne, koje su je koštale oko 500 evra. Da bi došla do željenog izgleda, bivša zadrugarka odlazila je i na botoks tri regije, za šta je dala oko 250 evra, a takođe uradila je i operaciju kojom je sa stomaka skinula višak kože.

 

 

Ermina je, inače, jedna od retkih koja se nije sramila da govori o svojim operacijama, naprotiv - motivisala je ljude koji godinama nisu imali hrabrosti da se odluče za neku od intervencija, a bez dlake na jeziku priznala je šta je sve radila na sebi. 

(Pink.rs)

BONUS VIDEO:

Ovako se Jovana Jeremić priprema za vikend

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".