- Zašto su originalni mislioci poput Rivera Fniksa i Hita Ledžera umrli, ali Kijanu Rivs još hoda među nama? River je bio divan čovek iznutra i spolja i previše lep za ovaj svet. Čini se da nas uvek napuštaju stvarno talentovani momci - piše Peri u svojim memoarima pod naslovom "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing".

Ubrzo se izvinio holivudskom glumcu, izjavivši za časopis "Pipl": - Zapravo sam Rivsov veliki obožavalac. Samo sam slučajno odabrao ime, moja greška. Izvinjavam se.

Foto: Profimedia

 

Peri i Finik glumili su najbolje prijatelje u filmu "A Night in the Life of Jimmy Reardon" i zbližili se u stvarnom životu, ali poznati glumac preminuo je od predoziranja drogom u 23. godini života 1993., dok je Ledžer 2008. umro od iste stvari.

Navodno je čak i sam Rivs bio zatečen Perijevim komentarom. Izvori bliski zvezdi "Matriksa" prenose da Rivs ne razume tako radikalne komentare od strane Perija.

Foto: AP Photo/Evan Agostini

 

U svojim memoarima Peri piše o tome kako se borio sa ovisnošću o drogi i alkoholu dugi niz godina.

Glumac je takođe detaljno opisao kako je 2018. skoro umro kada mu je puklo debelo crevo i spomenuo i svoje nesrećne veze sa slavnim glumicama poput DŽulije Roberts, Kameron Dijaz i svoje kolegice iz serije DŽenifer Aniston.

BONUS GALERIJA: Iz albuma majstora mimike Zorana Cvijanovića

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".