I drugi sin Gorana DŽonića, glavnoosumnjičenog za trostruko ubistvo u Moravcu, Stefan DŽonić, pušten je iz pritvora u petak, saznaju "Novosti".

Ovo je za Kurir potvrdila njegova majka i supruga Gorana DŽonića, osumnjičenog za trostruko ubistvo. 

- Jeste, istina je, on je od petka kod kuće. Ja sam sam srećna, oba sina su mi kod kuće. Stefan je malo ljut i na pravdu i na sve jer je više od osam meseci bio bezrazložno u pritvoru - rekla je Suzana DŽonić.

- Nisam sumnjala u njegovu nevinost nijednog trenutka, pa mi je još teže bilo zbog toga što sam znala da je neosnovano iza rešetaka. To su za sve nas bili mnogo dugi dani - kazala je Stefanova majka.

Stefan je u pritvoru bio od 23. oktobra prošle godine.

NJegov brat Milan je pušten ranije iz pritvora. NJih je u ispitivanju spomenuo njihov otac Goran DŽonić, prvoosumnjičeni za trostruko ubistvo Đokića u selu Moravac kod Aleksinca. Protiv Milana i Stefana se i dalje vodi istražni postupak formalno.

Goran DŽonić je optužen za teško ubistvo, dok se Stefan teretio da mu je u tome pomogao, dok su obojica optuženi i za krivično delo nedozvoljeno nošenje oružja.

Foto: J. Ćosin/Fejsbuk/Goran DŽonic

 

Međutim, u noću ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić obojica DŽonićevih sinova bili su na poslu i nisu mogli direktno da učestvuju u samom zločinu. Optužnica za ubistvo do petka, 4.novembra još nije bila podignuta.

BONUS VIDEO: 

SNIMAK HAPŠENJA: Ovo je muškarac koji je izveo krvavi pir u Admirala Geprata

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".