Danas se navršava tačno godina od iznenadne smrti muftije Muamera Zukorlića, koja je iznenadila javnost u Srbiji jer je pokojni muftija preminuo u 51. godini života. 

Povodom godišnjice smrti, oglasila se njegova druga supruga Elma Elfić, sa kojom pokojni muftija ima četvoro dece. Ona je na svom Instagram profilu objavila njihove zajedničke fotografije. 

- Život u dodiru sa nebom... - napisala je Elma uz emotikon srca i belog goluba sa maslinovom grančicom u kljunu. 

 

 

Ona je u Instagram pričama podelila niz fotografija sa pokojnim suprugom koje su nastale u prošlosti. Jedna od objavljenih slika nastala je 2005. godine. 

Foto: Instagram printskrin/elf_zu

 

Podsetimo, Muamer Zukorlić, potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije, predsednik i glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji preminuo je 6. novembra 2021. u 51. godini od srčanog udara.

Osnovnu školu je završio u selu Ribariće kod Tutina, a zatim u Sarajevu Gazi Husrev-begovu medresu. U Alžiru je završio Islamski fakultet 1993. godine, odsek šerijatsko pravo a post-diplomske studije u Libanu. Zvanje magistra stekao je iz oblasti egzegeze Kur'ana (Tefsir) na Univerzitetu „El-DŽinan“ u Tripoliju (Liban), a doktorirao na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

Ima dve supruge, koje žive odvojeno sa svojom decom - Umeja u stanu, a Elma u kući u centru Novog Pazara. Za sobom je ostavio osmoro dece.

BONUS VIDEO: 

"MANEVRI 2022": Predsednik Vučić prisustvuje vojnoj vežbi na Pasuljanskim livadama

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".