Данас се навршава тачно година од изненадне смрти муфтије Муамера Зукорлића, која је изненадила јавност у Србији јер је покојни муфтија преминуо у 51. години живота. 

Поводом годишњице смрти, огласила се његова друга супруга Елма Елфић, са којом покојни муфтија има четворо деце. Она је на свом Инстаграм профилу објавила њихове заједничке фотографије. 

- Живот у додиру са небом... - написала је Елма уз емотикон срца и белог голуба са маслиновом гранчицом у кљуну. 

 

 

Она је у Инстаграм причама поделила низ фотографија са покојним супругом које су настале у прошлости. Једна од објављених слика настала је 2005. године. 

Фото: Инстаграм принтскрин/елф_зу

 

Подсетимо, Муамер Зукорлић, потпредседник Народне скупштине Републике Србије, председник и главни муфтија Исламске заједнице у Србији преминуо је 6. новембра 2021. у 51. години од срчаног удара.

Основну школу је завршио у селу Рибариће код Тутина, а затим у Сарајеву Гази Хусрев-бегову медресу. У Алжиру је завршио Исламски факултет 1993. године, одсек шеријатско право а пост-дипломске студије у Либану. Звање магистра стекао је из области егзегезе Кур'ана (Тефсир) на Универзитету „Ел-Џинан“ у Триполију (Либан), а докторирао на Интернационалном универзитету у Новом Пазару.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

Има две супруге, које живе одвојено са својом децом - Умеја у стану, а Елма у кући у центру Новог Пазара. За собом је оставио осморо деце.

БОНУС ВИДЕО: 

"МАНЕВРИ 2022": Председник Вучић присуствује војној вежби на Пасуљанским ливадама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".