Filip se ovih dana u Zadruz 6 vrlo često spominje od strane njegove bivše devojke Maje Marinković koja je u turbelentnoj vezi sa Bilalom Brajlovićem. Takođe se osvrnuo i na vest koja je izašla u javnost da se ženi pošto je kupio dva prstena:  

– Svi me nešto pitaju, možda jeste ispalo tako, ali lančić sam kupio nećaku, pa mi su mi zapali za oko i dva prstena. Rešio sam da obradujem i sestru i majku, tako da sam njima namenio te poklone, nije onako kako je ispalo.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

– Nije mi drago kada me često spominje. Kada bilo ko kaže nešto, bilo dobro ili loše, nije mi to lepo. Razumem Bilala, mlad je dečko, ne znam koliko će mu poći za rukom to sve sa Majom, želim im puno sreće, trebaće im.- izjavio je Filip. 

Potom se osvrnuo i na prepirku sa svojom bivšom devojkom Dalilom Dragojević i pozivima koji su došli do javnosti: 

– Ne bih ja tu previše dao na značaju, previše sam dao. Ostaću suzdržan, nemam nikakav kontakt i ne želim da ga imam. Sve najlepše želim.

Bivši zadrugar progovorio je i o učešću svog najboljeg prijatelja u šestoj sezoni, te otkrio koji savet mu je dao pre ulaska na velelepno imanje.

– Što se tile Zole, dao sam mu savet da uči od mene, da nađe neku novu ljubav, a ne da se stalno valja u istim fekalijama. Mislim da je to mnogima simpatično, ali realno porodicama nije i mislim da je najbolje da se sklone. Vidim da je već upao u priču i u problemu sa već poodmaklom trudnoćom. Ima vremena, nadam se da će se izboriti sa svime, ima dosta vremena još – rekao je Car u emisiji Premijera Vikend Specijal.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".