Ona je prokomentarisala odnos svoje ćerke sa Lazarom Čolićem Zolom i situacije koje su se dešavale tokom proteklog perioda.

- Bez obzira šta je Nenad rekao njoj sinoć, a 99% je istina, rekao je da je neki Zolin fan rekao da se Zola igra sa Miljanom. Svi znamo da se Zola igra sa njom. On nije želeo da glavna priča bude između Miljane i Ivana. On želi da bude glavna tema. Miljana ima emocije prema njemu, ali on se sa njom samo igra. Prvo što niko nije mogao da je zadrži da uđe, i pored toga što je bolesna. Počinjem da razmišljam da nije ušla zbog novca i rijalitija, već da je ušla zbog Zola. Ona zna da on neće biti sa njom kada se sve završi. NJega interesuje etno selo, k**ve i sve što ide uz to. Stresovi njoj nisu potrebni, a ona ima stresove, vidim da ona pati. Vidim da se povukla u sebe. NJoj je Zola izgleda sve - rekla je Marija Kulić.

Foto: Instagram printskrin/milijana_official

 

 

Bebica se pokazao kao osoba koja je brinula o Željku i Miljani, praštao joj je mnogo toga, a kako Miljanina mama tvrdi, rekla mu je pred ulazak da ne pravi budalu od sebe.

- Rekla sam mu da ovog puta bar odglumi da je ljut i da drži do sebe. Kazala sam mu da kaže neke stvari, da se Zola igra sa njom, jer kad neko ima emocije prema nekom, on je zaslepljen. Miljana jeste njemu zahvalna, ona je zbog toga sa njim. Za Miljanu je idealno rešenje da ostane sa Nenadom. Treba da zaboravi Zolu i da joj na umu bude šta je preživljavala sa njim. Diskvalifkovao ju je, ona je toga svesna, svega što je radio sa Markom Osmakčićem. Ona je htela da otvori nešto svoje, ali je razmislila da ne radi sada to. Ko misli da Zola voli Miljanu, to je najveći debil na svetu! Ko to kaže, taj mrzi Miljanu. Ne može da bude sa nekim, koga ona voli, a on nju ne. On nju želi da diskvalifikuje, da ostane bez dinara. Ne bih imala ništa protiv te veze, da sam ikada videla da ima emocije prema njoj, ja sam samo sa njegove strane videla igru, a sa njene emocije. Svi znamo da je Miljana labilna, rekla je Marija za "Pink.rs".

Kako dalje navodi, smatra da Miljana ni ovoga puta neće moći da odoli Zoli.

BONUS VIDEO:

Emotivni trenutak: Aco Pejović u zagrljaju supruge i ćerki

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".