Pevačica Slavica Ćukteraš je pre šest godina postala majka predivne devojčice Viktorije. Ona je odlučila da je ne eksponira u javnosti pogotovo ne bespotrebno kroz štampu i portalima. Na pitanja kako izgleda ćerka Slavice Ćukteraš, Viktorija liči li na majku ili oca, golmana Vladu Avramova javnost je ostala uskraćena, sve donedavno kada je estradna umetnica napravila izuzetak.

Foto: Printskrin/Instagram/cukterasslavica

 

Slavica je priredila rođendansko slavlje svojoj ćerkici. Ona je zbog tog povoda sa ponosom podelila nekoliko fotografija sa rođendana. Sudeći prema fotografijama, vidi se da je devojčica porasla, a da je proslava organizovana u igraonici. Na rođendanu prisustvovali su drugari iz zabavišta, a na torti bili su postavljeni slavljenički afiniteti. 

Foto: Printskrin/Instagram/cukterasslavica

 

Slavica je posle ovih fotografija dobuila pohvale od pratioca kako je požrtvovana majka koja će učiniti sve da njenoj ćerci bude prijatno. Sa Viktorijinim ocem, a zarad njenog zdravog odrastanja ostala je nakon razvoda u dobrim odnosima, te je zajedničkim snagama odgajaju. Ćerka Slavice Ćukteraš srećna je devojčica, koja uživa u ljubavi oba roditelja.

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".