Певачица Славица Ћуктераш је пре шест година постала мајка предивне девојчице Викторије. Она је одлучила да је не експонира у јавности поготово не беспотребно кроз штампу и порталима. На питања како изгледа ћерка Славице Ћуктераш, Викторија личи ли на мајку или оца, голмана Владу Аврамова јавност је остала ускраћена, све донедавно када је естрадна уметница направила изузетак.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/цуктерасславица

 

Славица је приредила рођенданско славље својој ћеркици. Она је због тог повода са поносом поделила неколико фотографија са рођендана. Судећи према фотографијама, види се да је девојчица порасла, а да је прослава организована у играоници. На рођендану присуствовали су другари из забавишта, а на торти били су постављени слављенички афинитети. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/цуктерасславица

 

Славица је после ових фотографија добуила похвале од пратиоца како је пожртвована мајка која ће учинити све да њеној ћерци буде пријатно. Са Викторијиним оцем, а зарад њеног здравог одрастања остала је након развода у добрим односима, те је заједничким снагама одгајају. Ћерка Славице Ћуктераш срећна је девојчица, која ужива у љубави оба родитеља.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".