McGregor i njegova partnerka bili su u glavnom gradu Italije kako bi preuzeli novi čamac od 2,5 miliona funti, a krstili su i njihovog petomesečnog sina Rajana u Vatikanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1)

"Notorious" je na Instagramu podelio brojne fotografije na kojima se vidi veliki broj pristalica koje su izašle da prate MMA borca, dok je uz naslov napisao: „Rimsko carstvo ćao“. Jedna slika prikazuje stotine obožavalaca koji se nižu ulicama, a McGregor i Devlin bili su u centru kadra nasmejani zbog velike podrške fanova.

 

 

Uz fotografiju poznatog para, McGregor je prokomentarisao: „Sa tvorcem mog sveta, mojom prelepom majkom Margaret, u Rimu, Italija. Uoči puta u italijansku prestonicu, UFC zvezda je rekla svoje mišljenje o nedavnoj bokserskoj borbi u teškoj kategoriji između Deontaija Vajldera i Tajsona Furija, nakon što je ovaj drugom nokautom u 11. rundi obezbedio drugu uzastopnu pobedu nad Vajlderom. Nakon borbe McGregor je pohvalio Furija tvitovanjem: - To je bila velika trilogija u teškoj kategoriji i oboje su prikazali časnu predstavu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".