МцГрегор и његовa партнерка били су у главном граду Италије како би преузели нови чамац од 2,5 милиона фунти, а крстили су и њиховог петомесечног сина Рајана у Ватикану.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1)

"Ноториоус" је на Инстаграму поделио бројне фотографије на којима се види велики број присталица које су изашле да прате ММА борца, док је уз наслов написао: „Римско царство ћао“. Једна слика приказује стотине обожавалаца који се нижу улицама, а МцГрегор и Девлин били су у центру кадра насмејани због велике подршке фанова.

 

 

Уз фотографију познатог пара, МцГрегор је прокоментарисао: „Са творцем мог света, мојом прелепом мајком Маргарет, у Риму, Италија. Уочи пута у италијанску престоницу, УФЦ звезда је рекла своје мишљење о недавној боксерској борби у тешкој категорији између Деонтаија Вајлдера и Тајсона Фурија, након што је овај другом нокаутом у 11. рунди обезбедио другу узастопну победу над Вајлдером. Након борбе МцГрегор је похвалио Фурија твитовањем: - То је била велика трилогија у тешкој категорији и обоје су приказали часну представу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".