Prema tim informacijama, najverovatnije je reč o samoubistvu, na šta ukazuje činjenica da je navodno pronađeno oproštajno pismo. Uprkos tome, tim predmetom sada rukovodi Specijalno državno tužilaštvo (SDT).


- Postoji osnovanja sumnja da je počinjeno delo iz naše nadležnosti - rekao je Vijestima sagovornik iz tužilaštva kojim rukovodi Milivoje Katnić.

On nije precizirao o čemu je reč. Uviđaj je u toku. Bulatović je tokom februara u svojstvu građanina davao iskaz u Specijalnom policijskom ođeljenju, a u sklopu istrage SDT-a zbog nezakonitog praćenja i prisluškivanja političara i novinara...



Optužnica u tom slučaju podignuta je protiv doskorašnjeg šefa tajne službe Dejana Peruničića i službenika ANB-a Srđana Pavićevića.

Bulatović je bio dugogodišnji visokopozicionirani operativac službe, a smenjen je nakon dolaska Dejana Vukšića na čelo Agencije.

Prvi rezultati istrage

Prvi rezltati istrage ukazuju da je reč o samoubistvu, jer su pored tela pronađena dva oproštajna pisma. Uprkos tome, tim predmetom sada rukovodi Specijalno državno tužilaštvo.

Bulatović je tokom februara u svojstvu građanina davao iskaz u Specijalnom policijskom odeljenju, a u sklopu izviđaja SDT-a zbog nezakonitog praćenja i prisluškivanja političara i novinara... Optužnica u tom slučaju podignuta je protiv doskorašnjeg šefa tajne službe Dejana Peruničića i službenika ANB-a Srđana Pavićevića. Dugugodišnji visokopozicionirani operativac službe smenjen je nakon dolaska Dejana Vukšića na čelo Agencije.

(Tanjug)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".