Popović je istakao da je sa vlasnikom pomenute televizijske kuće, Željkom Mitrovićem, nikada nije bio u svađi i da se ovaj prelazak muzičkog programa ne treba posmatrati kao pomirenje:   

Foto: ATA images

 

- Verovatno, to nije pomirenje. Mitrović i ja se nikada nismo svađali, uvek smo bili u dobrim odnosima. Jednostavno to je bio splet okolnosti kada su Zvezde Granda 2014. godine prešle na Prvu, vratili smo se nazad. Ne vidim tu nikakav problem, to je i on rekao. Zaista smo u prijateljskim i dobrim odnosima bili sve vreme dok smo bili na Prvoj. Pink kao najgledanija televizija na našim prostorima, automatski znači da će i naše emisije biti gledanije. "Zvezde Granda" su same po sebi imale veliku gledanost i dok smo bili na Prvoj, ali Pink je gledanija televizija i automatski su sve emisije gledanije - priča Saša.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

Popović se dotakao i Jelene Karleuše, koja je pre nekoliko dana u svom maniru prokomentarisala prelazak Granda na RTV Pink.

- Što se tiče Karleuše, ona je bila članica žirija kod nas, rastali smo se u jednom dobrom raspoloženju i protiv nje zaista nemam šta loše da kažem. NJeno viđenje toga da su "Zvezde Granda", odnosno da je gledanost pala, nije tačno. Postoji merenje koja dokazuju da je gledanost u prošloj sezoni u odnosu na nekoliko psolednjih sezona najgledaniji. I treba da pravi svoj šou, evo i Ceca ima. Svako u ovoj državi može nešto da napravi i predsatvi publici. Ovo je demokratska zemlja, svako ima šansu. "Zvezde Granda" su prisutne 18 godina, to je jedan brend - kaže Saša.

(Srbija danas)

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuša - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".