Marija se porodila pre tri meseca, a situacije da po drugi put ostane žena trudna od porođaja vrlo su retke. 

Sam par je pored javnosti ostao iznenađen zbog ove divne vesti koju nisu očekivali, pa su za sebe rekli da su medicinski fenomen.  

– Đurđa će sada napuniti četiri meseca, a ja sam u trećem mesecu trudnoće, mi smo čudo medicine. Nisam bila spremna, nije mi dolazilo do glave, dok nisam počela da sagledavam situaciju i pričam sa ljudima oko sebe. Neću biti obična mama koja će razmaziti svoju jedinicu, pa dobiti drugo dete nakon nekoliko godina. Ovo naše nije normalno, ali bog ti da samo ono što možeš da izdržiš, bilo to lepo ili ružno – rekla je pevačica, te je dodala kako je reagovala kada je videla pozitivan test:

– Ne obazirem se na komentare, ljudi puno sebi daju za pravo. Joca i ja znamo kroz šta smo prošli da bi Đurđa došla na svet. Nismo mislili da drugo može tako lako, bez šake lekova, očigledno da je bog hteo drugačije, desilo se, najsrećniji smo na svetu. Stvarno nisam verovala, Joca mi je kupio test i otišla sam u drugu sobu, za Đurđu sam se tresla i čekala, sada sam samo izašla iz sobe i on se vratio sa testom i čestitao mi, nisam mu verovala dok nisam uzela test u ruke.- izjavila je pevačica za "Blic". 

Marijin izabranik je kada se dogodila i prva trudnoća imao dobar predosećaj, tako je i sada bio siguran u rezultat testa.

 -Gde god da sednemo sa porodicom ili prijateljima, pričao im je da sam trudna, mislim da su nas gledali kao ludake. Bio je ubeđen, znao je, nije se mnogo iznenadio, ni prvi put ga osećaj nije prevario –dodala je da njen verenik nije krio sreću, a potom otkrila kako se ponašao njegov stariji sin iz prvog braka: 

– Ceo život sam pričala da ću imati koliko god mogu. Ne planiram svake godine po jedno, želim da se posvetim karijeri i svemu, možda bih volela za četiri, pet, godina još jedno, ali to se ne planira.

Marija planira da tokom i ove trudnoće radi i nastupa: 

– Osećam se super, nisam želela da se zna toliko rano. Posla se ne odričem, uživam u svakom trenutku dok radim, to mi je rasterećenje. Imam zakazane nastupe do kraja februara. Nisam uplašena kao sa Đurđom. Ima naravno malo straha, zbog svega od ranije, ali sada mi je mnogo lakše u glavi, i na poslu, pre nisam smela da nosim flašu vode jer sam trudna, sada u jednoj ruci držim Đurđu, u drugoj vodu. Radiću sve dok mi to bude prijalo, a poznavajući sebe, bolje da se vratim na posao, nego da završim u ludnici – zaključila je Marija 

BONUS GALERIJA: Milica Pavlović u atraktivnom izdanju

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".