Incident u istanbulskom naselju je izazvao veliku pometnju. Navodno, srpska manekenka je imala odnose sa svojim dečkom, ali je nakon odnosa tražila novac od njega. Kada nije mogla da dobije novac koji je želela, oklevetala je svog dečka za silovanje.

Mladić je objasnio da je bio izigran i da je veza bila sporazumna.

Tražila 1000 dolara posle seksa

Foto: D. Dozet

 

Nakon što se kasnije iste noći navodno napila, D.E. ju je odveo u hotel u kojem je odsela. Ovde je dvojac navodno imao seksualni odnos uz pristanak obe strane. Kada je D.E. posle afere želeo da napusti hotel, mlada manekenka mu je navodno tražila 1.000 dolara.

Nakon što je muškarac odbio da joj da pare i izašao iz hotela, mlada manekenka je ujutru otišla u policijsku stanicu da se žali, tvrdeći da je silovana i dajoj u novčaniku fali 5 hiljada evra i 2 hiljade lira.

Zadržan u policiji

D. E. je zadržan u stanici policije i uzeta mu je izjava. On je rekao da je S.M. njegova bivša devojka i da joj je dobrovoljno davao novac s vremena na vreme, ali da nije dobio nikakvu uplatu. Naveo je da su se na dan incidenta našli u kafani oko 23.30, a da su oko 3.30 otišli u hotel gde su imali seksualne odnose.

Nakon što muškarac nije prihvatio njene navode, utvrđeno je da je njegova izjava tačna i da ga je manekenka oklevetala. Potom je D. E. po nalogu tužilaštva pušten na slobodu po okončanju postupka.

(Informer)

BONUS VIDEO: ŽENE U IRANU: Puno je mitova, a ovako izgleda istina

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".