Инцидент у истанбулском насељу је изазвао велику пометњу. Наводно, српска манекенка је имала односе са својим дечком, али је након односа тражила новац од њега. Када није могла да добије новац који је желела, оклеветала је свог дечка за силовање.

Младић је објаснио да је био изигран и да је веза била споразумна.

Тражила 1000 долара после секса

Фото: Д. Дозет

 

Након што се касније исте ноћи наводно напила, Д.Е. ју је одвео у хотел у којем је одсела. Овде је двојац наводно имао сексуални однос уз пристанак обе стране. Када је Д.Е. после афере желео да напусти хотел, млада манекенка му је наводно тражила 1.000 долара.

Након што је мушкарац одбио да јој да паре и изашао из хотела, млада манекенка је ујутру отишла у полицијску станицу да се жали, тврдећи да је силована и дајој у новчанику фали 5 хиљада евра и 2 хиљаде лира.

Задржан у полицији

Д. Е. је задржан у станици полиције и узета му је изјава. Он је рекао да је С.М. његова бивша девојка и да јој је добровољно давао новац с времена на време, али да није добио никакву уплату. Навео је да су се на дан инцидента нашли у кафани око 23.30, а да су око 3.30 отишли у хотел где су имали сексуалне односе.

Након што мушкарац није прихватио њене наводе, утврђено је да је његова изјава тачна и да га је манекенка оклеветала. Потом је Д. Е. по налогу тужилаштва пуштен на слободу по окончању поступка.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: ЖЕНЕ У ИРАНУ: Пуно је митова, а овако изгледа истина

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".