Tužioci su podigli optužnicu za ubistvo zbog sumnje da je Srbin nožem isedam puta izbo bivšu ženu na autoputu kod Frankfurta, piše "Stern".

- Zločin se dogodio u martu ove godine na autoputu između frankfurtskih okruga Ekenhajm i Preungešajm. On je kako se sumnja progonio bivšu suprugu i ranije, tačnije od oktobra prošle godine kada mu je rekla da želi da se razvede od njega - piše lokalni mediji. 

Kako navode na dan zločina, on ju je prvo pratio svojim automobilom i, prema optužnici, tri puta je kočio pre nego što se njeno vozilo zaustavilo.

Foto: Tanjug/AP

 

Prema jednoj verziji Tanja P. je zaustavila vozilo on je prišao i kroz prozor automobila sedam puta je nožem ubo u grudi. 

Prema drugoj vrziji priče on je namerno izazvao saobraćajnu nesreću, odnosno udario u Tanjin automobil, a potom je otvorio vrata i zadao joj smrtonosne udarce nožem.

Neko od prolaznika pomislio je da je reč o saobraćajnoj nesreći te je zvao Hitnu pomoć  koja je ubrzo stigla i zatekla ženu u lokvi krvi.

Foto: Profimedia

 

Tanja je prevezena u bolnicu gde je zbog gubitka velike količine krvi preminula.  

Srbin je ubrzo uhapšen ali je kako navode tamošnji mediji policajcima pevao pesmu "Filmriss" u bukvalnom prevadu "filmska suza" ili "prekid filma" 

- Umesto da da objašnjenje zašto je to uradio on je policajcima pevao pesmu. Kanije u optužnici je navedeno da je mogući motiv brutalog ubistva to što je "patio psihički i fizički" zbog raskida sa ženom - navodi tamošnji mediji. 

Foto: EPA

 

Inače, u pesmi „Filmriss“ govori se o krvi na plesnom podijumu, halucinacijama, kokainu, alkoholu, otrovu... Takođe, grupa peva o ženskoj glavi koja se koristi kao fudbalska lopta. 

BONUS VIDEO: SNIMAK DRAME: Blokada Železnika, bombe i droga u automobilu

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".