Тужиоци су подигли оптужницу за убиство због сумње да је Србин ножем иседам пута избо бившу жену на аутопуту код Франкфурта, пише "Стерн".

- Злочин се догодио у марту ове године на аутопуту између франкфуртских округа Екенхајм и Преунгешајм. Он је како се сумња прогонио бившу супругу и раније, тачније од октобра прошле године када му је рекла да жели да се разведе од њега - пише локални медији. 

Како наводе на дан злочина, он ју је прво пратио својим аутомобилом и, према оптужници, три пута је кочио пре него што се њено возило зауставило.

Фото: Танјуг/АП

 

Према једној верзији Тања П. је зауставила возило он је пришао и кроз прозор аутомобила седам пута је ножем убо у груди. 

Према другој врзији приче он је намерно изазвао саобраћајну несрећу, односно ударио у Тањин аутомобил, а потом је отворио врата и задао јој смртоносне ударце ножем.

Неко од пролазника помислио је да је реч о саобраћајној несрећи те је звао Хитну помоћ  која је убрзо стигла и затекла жену у локви крви.

Фото: Профимедиа

 

Тања је превезена у болницу где је због губитка велике количине крви преминула.  

Србин је убрзо ухапшен али је како наводе тамошњи медији полицајцима певао песму "Филмрисс" у буквалном преваду "филмска суза" или "прекид филма" 

- Уместо да да објашњење зашто је то урадио он је полицајцима певао песму. Каније у оптужници је наведено да је могући мотив бруталог убиства то што је "патио психички и физички" због раскида са женом - наводи тамошњи медији. 

Фото: ЕПА

 

Иначе, у песми „Филмрисс“ говори се о крви на плесном подијуму, халуцинацијама, кокаину, алкохолу, отрову... Такође, група пева о женској глави која се користи као фудбалска лопта. 

БОНУС ВИДЕО: СНИМАК ДРАМЕ: Блокада Железника, бомбе и дрога у аутомобилу

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".