Budući da se poslednjih godina njeno ime vezuje uz Luku Jovića, mnogi su zaboravili da on nije prvi slavni muškarac koji je osvojio srce Sofije Milošević (31). Velika ljubav lepe manekenke bio je, naime, teniser Viktor Troicki (36), sa kojim je dva puta bila u vezi.

Sofija i Viktor prvi put su se zabavljali kada je ona imala samo 16, a teniser 21. godinu.


"Naša prva veza bila je više na platonskom nivou, jer tada sam bila baš mlada. Kada imate 16 godina, a imala sam baš toliko kada smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite dečka koji ide iz jedne zemlje u drugu. Viktor je uvek bio divan mladić, a izrastao je u ozbiljnog čoveka", rekla je svojevremeno manekenka.

Nakon prvog raskida sa Viktorom Sofija Milošević je uplovila u vezu sa Filipom Živojinovićem, sinom Bobe Živojinovića, dok se Troicki zabavljao sa manekenkom Sunčicom Travicom.

Ipak, sudbina je ponovo spojila Sofiju i Viktora 2014. godine i oni su obnovili romansu. LJubav je cvetala, šuškalo se i da planiraju venčanje, a manekenka je teniseru bila velika podrška tokom teškog perioda, budući da je u to vreme bio suspendovan sa terena na godinu dana.

Foto: ATA images

 

"Sofija me oduševljava time koliko je profesionalna, kao i koliki je borac generalno u životu. Motiviše me i pored nje sam još bolji. Ona čak trenira više od mene, neverovatna je. Dosta stvari sam naučio od nje. Pomogla mi je i na psihičkom i na fizičkom aspektu života. Dosta sam mirniji na terenu zahvaljujući njoj i uživam kada smo zajedno", rekao je tada Viktor.

Međutim, na iznenađenje mnogih, posle 10 meseci veze usledio je raskid.

"Ne bih volela da širim priču o našem raskidu. Rastali smo se zato što smo shvatili koliko smo različiti karakteri. Viktor je divna osoba i najiskrenije mu želim sve najbolje u životu. Inače, kao što sam i ranije govorila, verujem da sam još uvek mlada za brak. Moram još mnogo da radim na sebi i ostvarim se u svojoj profesiji kako bih mogla da započnem nešto tako važno kao što je bračna zajednica", rekla je tada Miloševićeva.

Sofija se potom nekoliko godina zabavljala sa fudbalerom Ademom LJajićem, a potom je ljubav svog života pronašla u Luki Joviću, sa kojim danas ima sinove Alekseja i Teodora.

Foto: Printskrin/Instagram/sofijamilo

 

Viktor Troicki je takođe posle raskida sa Sofijom pronašao svoju sreću, pored manekenke Aleksandre Đorđević sa kojom je od 2016. godine u srećnom braku i sa kojom ima ćerke Irinu i Dariju.


Zanimljivo je da je jedan od gostiju na svadbi Viktora i Aleksandre bio i Filip Živojinović, sa kojim se Sofija zabavljala u periodu između dve veze sa Troickim.

(Stori)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".