Будући да се последњих година њено име везује уз Луку Јовића, многи су заборавили да он није први славни мушкарац који је освојио срце Софије Милошевић (31). Велика љубав лепе манекенке био је, наиме, тенисер Виктор Троицки (36), са којим је два пута била у вези.

Софија и Виктор први пут су се забављали када је она имала само 16, а тенисер 21. годину.


"Наша прва веза била је више на платонском нивоу, јер тада сам била баш млада. Када имате 16 година, а имала сам баш толико када смо почели да се забављамо, не можете да пратите дечка који иде из једне земље у другу. Виктор је увек био диван младић, а израстао је у озбиљног човека", рекла је својевремено манекенка.

Након првог раскида са Виктором Софија Милошевић је упловила у везу са Филипом Живојиновићем, сином Бобе Живојиновића, док се Троицки забављао са манекенком Сунчицом Травицом.

Ипак, судбина је поново спојила Софију и Виктора 2014. године и они су обновили романсу. Љубав је цветала, шушкало се и да планирају венчање, а манекенка је тенисеру била велика подршка током тешког периода, будући да је у то време био суспендован са терена на годину дана.

Фото: АТА имагес

 

"Софија ме одушевљава тиме колико је професионална, као и колики је борац генерално у животу. Мотивише ме и поред ње сам још бољи. Она чак тренира више од мене, невероватна је. Доста ствари сам научио од ње. Помогла ми је и на психичком и на физичком аспекту живота. Доста сам мирнији на терену захваљујући њој и уживам када смо заједно", рекао је тада Виктор.

Међутим, на изненађење многих, после 10 месеци везе уследио је раскид.

"Не бих волела да ширим причу о нашем раскиду. Растали смо се зато што смо схватили колико смо различити карактери. Виктор је дивна особа и најискреније му желим све најбоље у животу. Иначе, као што сам и раније говорила, верујем да сам још увек млада за брак. Морам још много да радим на себи и остварим се у својој професији како бих могла да започнем нешто тако важно као што је брачна заједница", рекла је тада Милошевићева.

Софија се потом неколико година забављала са фудбалером Адемом Љајићем, а потом је љубав свог живота пронашла у Луки Јовићу, са којим данас има синове Алексеја и Теодора.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sofijamilo

 

Виктор Троицки је такође после раскида са Софијом пронашао своју срећу, поред манекенке Александре Ђорђевић са којом је од 2016. године у срећном браку и са којом има ћерке Ирину и Дарију.


Занимљиво је да је један од гостију на свадби Виктора и Александре био и Филип Живојиновић, са којим се Софија забављала у периоду између две везе са Троицким.

(Стори)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".