Fudbaleri Liverpula još jednom su razočarali svoje navijači izgubivši danas sa 0:1 od Notingem Foresta, potpunog autsajdera sa začelja tabele.

U prvoj utakmici 13. kola engleske Premijer lige popularni "šumari" dočekali su ekipu Liverpula i upisali tek drugu pobedu ove sezone. 

Redsi su bili dominantni tokom većeg dela utakmice, međutim nedostajala je kvalitetna završnica te je mreža golmana Dina Hendersona ostala netaknuta. 

Priliku za osvajanje boda Liverpul je propustio u drugom minutu nadoknade kada je pomenuti golman fantastično reagovao pri šutu Virdžila van Dajka. NJegova uspešna odbrana podigla je domaće navijače na noge. 

Nakon odlične intervencije i upisivanja nova tri boda, Henderson je znao kako da proslavi pobedu. Međutim, njegovo slavlje pada u senku njegovog nesportskog poteza. Naime, na kraju utakmice golman Notingem Foresta je pokazao srednji prst u nepoznatom pravcu. Pretpostavlja se da je ovaj gest bio upućen navijačima gostujućeg tima. 

Zanimljivo je da je Henderson ponikao u Mančester junajtedu, najvećem protiviku Liverpula te se donekle može shvatiti ovakav njegov potez. Iako je za "đavole" odigra samo 29 utakmica, čini se da i dalje gaji simpatije prema matičnom klubu.

Ovom pobedom ekipa Notingem Foresta se penje na predzadnje mesto, dok Liverpul igra sezonu za zaborav i trenutno je tek 7. na tabeli, sa 11 bodova manje od vodećeg Arsenala. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".