Фудбалери Ливерпула још једном су разочарали своје навијачи изгубивши данас са 0:1 од Нотингем Фореста, потпуног аутсајдера са зачеља табеле.

У првој утакмици 13. кола енглеске Премијер лиге популарни "шумари" дочекали су екипу Ливерпула и уписали тек другу победу ове сезоне. 

Редси су били доминантни током већег дела утакмице, међутим недостајала је квалитетна завршница те је мрежа голмана Дина Хендерсона остала нетакнута. 

Прилику за освајање бода Ливерпул је пропустио у другом минуту надокнаде када је поменути голман фантастично реаговао при шуту Вирџила ван Дајка. Његова успешна одбрана подигла је домаће навијаче на ноге. 

Након одличне интервенције и уписивања новa три бода, Хендерсон je знао како да прослави победу. Међутим, његово славље пада у сенку његовог неспортског потеза. Наиме, на крају утакмице голман Нотингем Фореста је показао средњи прст у непознатом правцу. Претпоставља се да је овај гест био упућен навијачима гостујућег тима. 

Занимљиво је да је Хендерсон поникао у Манчестер јунајтеду, највећем противику Ливерпула те се донекле може схватити овакав његов потез. Иако је за "ђаволе" одигра само 29 утакмица, чини се да и даље гаји симпатије према матичном клубу.

Овом победом екипа Нотингем Фореста се пење на предзадње место, док Ливерпул игра сезону за заборав и тренутно је тек 7. на табели, са 11 бодова мање од водећег Арсенала. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".