O ljubavnom statusu atraktivne italijanske novinarske Dilete Leote dugo se nagađalo. Italijanski mediji su je povezivali čak i sa čuvenim Zlatanom Ibrahimovićem dok je bila u vezi sa popularnim turskim glumcem DŽanom Jamanom.

Dileta je sada ponovo došla u centar italijanske javnosti zbog njene nove navodne veze. 

Kako piše italijanski tabloid “Gente”, Dileta je u romansi nemačkim sa golmanom Lorisom Karijusom, koji nije u lepom sećanju navijačima Liverpula.

Foto: Instagram printskrin/dilettaleotta

 

Karijus je najpoznatiji po svojim kiksevima u finalu Lige šampiona 2018. godine, kada je po mišljenju mnogih upravo on krivac što Liverpul nije postao prvak Evrope. On je svojim lošim intervencijama pomogao Real Madridu da osvojio Ligu šampiona.

Nakon ove utakmice Karijus više nije branio za Liverpul, a prethodne dve godine proveo je u Bešiktašu i Unionu iz Berlina. 

Trenutno brani boje NJukasla, ali još uvek nije upisao nastup u Premijer ligi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LORIS KARIUS (@loriskarius)

 

List "Gente" objavio je vest kako je Dileta Leota u Lorisu Kariusu našla "novog prijatelja", budući se na Instagramu prate već neko vreme.

- Trenutno se čini da voditeljka ubrzava svoje učenje kako bi poboljšala engleski jezik Posao to zahteva i postoji potreba za jednostavnim profesionalnim unapređenjem. Ali sada, u jeku glasina, pitamo se: krije li se možda iza jezičnog obogaćivanja i želja da se prošire granice njenog srca - piše ovaj italijanski medij.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja italijanske novinarke Dilete Leote

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".