Naša poznata teniserka Ana Ivanović nakon udaje za Bastijana Švajnštajgera preselila se u Austriju gde je stvorila svoje malo parče raja.

U porodičnoj kući u malom mestu Vestedorfu živi sa suprugom i sa sinovima Lukom i Leonom. Ana je neko ko ne voli mnogo da se eksponira u javnosti, ali na osnovu fotografija sa društvenih mreža može se zaključiti da ona zaista ima dom iz snova.

Foto: Profimedia

 

 

NJihova kuća je smeštena u mirnom delu grada, a imaju i veliko dvorište okruženo zelenilom. U okviru dvorišta oni imaju teniski i fudbalski teren, kao i teretanu. 

Pri odabiru lokacije gde će sviti porodično gnezdo gledali su da to ne bude predaleko od Srbije. Zato su se odlučili za tu lokaciju koja je od Beograda udaljena svega 800 kilometara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Prilikom uređenja doma Ana je vodila računa i o najsitnijim detaljima, pa se slobodno može reći da je stvorila dom baš po meri njene porodice.

Cela kuća je uređena u minimalističkom stilu. Pretežno dominiraju svetli tonovi, poput bele, krem i sive boje. Za ovu kombinaciju boja opredelili su se kako bi kuća izgledala svetlo i još prostranije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Pri odabiru nameštaja vodili su računa da on bude udoban, ali i funkcionalan, a svaki kutak kuće prilagođen je deci.

Ana je odlučila da glavna prostorija u kući bude kuhinja, koja je vrlo prostrana i u kojoj Ana svojim mališanima sprema omiljene obroke. U njoj se nalazi veliki šank, koji predstavlja radnu površinu za kuvanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Cela kuhinja je bele boje i izgleda kao malo gastronomsko carstvo.

Spavaća soba je u mirnim bež tonovima, sa velikim bračnim krevetom i ogledalom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Osim toga u kući postoji i teretana u kojoj Ana redovno vežba, a u tome joj se često pridruži i suprug, pa ponekad čak i deca. 

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Ane Ivanović

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".