Glumac se sa drogama i skandalima susreo već 90-ih, a konzumiranje supstanci ostavilo je tragove na njegovom licu i telu, te bi ga danas mnogi teško prepoznali. Iako je godinama delovao zapušteno i neuredno, glumac je ove godine otkrio da je trezan već četiri godine posle dugogodišnje ovisnosti o heroinu i metamfetaminu zbog kojih je imao problema sa zakonom. Ove godine je dobio i nove zube umesto svojih prirodnih koji su istrulili od brojnih lekova.

- Čudno mi je da pričam o zubima. Svaki put kad bih se pogledao u ogledalo, to bi me iznerviralo jer bi to bio podsetnik na ono što sam radio svih tih godina - rekao je glumac ranije ove godine kada je priznao i kako je njegov rani uspeh  doveo do "lošeg upravljanja novcem i loših odluka" te kako nije imao ''puno ljudi koji su pazili na njega''.

Foto: Profimedia

 

Život ga nije mazio. Nije poznavao oca, a majka je izgubila kontrolu nad njim, pa su brigu o njemu preuzeli njegovi ujna i ujak, sve do ranih tinejdžerskih godina. Već kao 15-godišnjak upustio se u vezu sa 29-godišnjom glumicom Žaklin Domek. Upoznao ju je za vreme snimanja "Terminatora", ona je preuzela je i ulogu njegove menadžerke, ali  nije se najbolje snašla u tom poslu. Glumio je u nekoliko filmova, no nisu svi bili previše zapaženi, a ni kritika mu nije bila naklonjena iako su mu holivudski producenti predviđali svetlu budućnost i blistavu karijeru.

Nakon što se poslovni i ljubavni odnos završio, tužila ga je da joj duguje novac koji je zaradila kao njegova menadžerka, a tada je tvrdila i da ju je fizički zlostavljao. Sve vreme, glumac se borio sa alkoholizmom, ali i ovisnošću o drogama.

Ipak, ljubavi je dao novu šansu. Osvojila ga je glumica Rakel Bela sa kojom je bio u braku od 2006. do 2014., a dobili su i sina Itana. Glumica je zatražila razvod, a iako je nastavio da viđa sina, morao je to da čini uz nadzor jer su posle jednog nasumičnog testa, u krvi tada malenog Itana pronađeni tragovi droge.

Nedavno je završio snimanje novog projekta, ''Charlie's Hose", a poslednju filmsku ulogu ostvario je u filmu "Terminator: Dark Fate" 2019., gde je njegovo lice digitalno umetnuto na glavu statista, a radio je samo jedan dan.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumice Nede Arnerić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".