Etno pevačicu Biljanu Bilju Krstić retko možemo videti u medijima, ne daje intervjue i ne pojavljuje se u emisijama. Ona nije bila viđena nekoliko meseci, pa se pojavila na otvaranju "Etnolog Festa", koji je  posvećen promociji nematerijalnog kulturnog nasleđa i zaštiti kulturnih identiteta, a svojim izgledom mnoge je ostavila bez teksta. 

Osim što je krasi božanski glas, važi za jednu od najnegovanijih žena na sceni. Poznato je da Bilju nije još uvek očarao nijedan muškarac, ali je priznala da joj je gest jednog gospodina prijao. 

 

 

- Može se biti emotivno ispunjen na različite načine, tačnije sve što volim mene čini ispunjenom. Mir, dom, posao, sreća moje dece, naše zdravlje, prijatelji, sve su to stvari koje me čine zadovoljnom - stavila je do znanja da joj povremeno imponuju udvaranja pravih džentlimena. Ona je ispričala događaj koji je doživela sa svojim orkestrom u Italiji. 

 - Nakon koncerata u Bariju, jedan divni gospodin tražio je da se upoznamo i molio da dobije plan naših nastupa do kraja godine. Narednih nekoliko godina, to je redovno činio kad god smo bili u Italiji. Takva stvar zasigurno ispuni čoveka i zna da imponuje.

Pevačica je odlučna u tome da nikome ne preda svoje srce i objašnjava koliko joj ćerke Milica i Lenka, kao i unuka Noa, priređuju da se ne oseća usamljeno.

 

 

- Moja putovanja sa "Bistrikom" nisu duga, uglavnom traju nekoliko dana, mada se desi da budu i po nekoliko nedelja i tada mi porodica veoma nedostaje. Međutim, nas četiri sve to nadoknadimo kada se vratim, kroz  druženje, šetnje, odlaske kod prijatelja, rodbine. Ono što nas najviše raduje jeste zajednički boravak u našem domu. Tu onda bude od svega pomalo, uslede kuvanje, pesma, karaoke, društvene igre, crtaći, razgovor i naravno smeh - odgovorila je pevačica kako izgleda druženje u porodici i sa kolegama. 

- Pričamo o stvarima koje ih ponekad muče i ja sam uvek tu za njih i trudim se da im pružim što bolje odgovore - ispričala je Bilja i dodala kako je pristalica starinskog principa vaspitavanja dece, međutim prema unuki Noi ne uspeva da bude stroga i trudi se da joj pruži isključivo ljubav.

- Noa dobija mnogo ljubavi od svih nas, a čini mi se najviše od bake. Svakoga dana obraduje nas nekim novim saznanjem, lepom reči i nežnošću. Radujem se svim našim trenucima i zagrljajima.- završila je umetnica. 

(Stori)

BONUS GALERIJA: Fotografije sa snimanja serije "Kneževina Srbija" - Glogovac kao Knez Mihailo

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".