U toku je snimanje nove sezone popularne serije ''Igra sudbine'', a mladi glumac Luka Raco izneo je svoje mišljenje o celom projektu i koleginici Milici Milši: 

- Biće do kraja sezone snimljeno 1000 epizoda, a emitovano je do sada na malim ekranima 560 epizoda. Publici se sviđa ono što radimo. Svi smo ponosni na projekat - započeo je glumac

 -Imam utisak da su tri godine od kako snimamo proletele, ceo ovaj period je prošao lepo i turbulentno. Bilo je puno uspona i padova, ali na kraju je prevagnulo da smo deo projekta koji nam je svima promenio živote. Rad sa ljudima koji su mi postali prijatelji i toliko dragocenog iskutva. Ovaj projekat je nezaboravno iskustvo.

 

 

Glumac je istakao da je zadovoljan sa likom Alekse Kanačkog i da će se rado odazvati sledećem pozivu sa kolegama iako nema mnoglo sličnosti sa likom: 

- Kada sam prihvatio ulogu, nisam očekivao ovoliku popularnost i pozitvne komentare. Iskreno ne znam koliko će se još raditi serija, za sada znam da ćemo snimiti još 300 epizoda, a za kasnije ćemo videti, utiče hiljadu faktora, sve zavisi od šera i gledalaca. Moje kolege i ja ćemo se vrlo rado odazvati pozivu i nastavićemo ovaj projekat - ističe Luka.

- U suštini imam i nemam sličnosti sa likom koji igram. Aleksa je prestavljen idealno, nekako je idealizovan, a mislim da je danas to jako teško postići. Interesantno je da kroz svoj lik mogu puno toga da naučim i da se trudim da ih primenim u privatnom životu. Defintivno imam više sličnosti sa Aleksom koga sada imate prilike da gledate nego sa onim sa početke serije-dodaje glumac.

 

 

Luka je zahvalan svemu što ga je naučila koleginica Milica Milša: 

- Snimanja traju nekada po 12 sati, ali nikada mi nije teško, jer volim svoj posao. Mica mi je kao druga majka, meni i svima nama sa seta. Moja velika životna sreća i zadovoljstvo je što radim sa jednom tako velikom glumicom kao što je Milica Milša. Ona je divna žena, veliki i kvalitetan čovek, predivna glumica. Često nam deli savete i sugestije, naučila nas je mnogim stvarima. Jako sam srećan što su Žarko i ona deo mog života - istakao je Luka.

(Informer)

BONUS GALERIJA: Vidite fotografije sa snimanja serije "Igra sudbine"