У току је снимање нове сезоне популарне серије ''Игра судбине'', а млади глумац Лука Рацо изнео је своје мишљење о целом пројекту и колегиници Милици Милши: 

- Биће до краја сезоне снимљено 1000 епизода, а емитовано је до сада на малим екранима 560 епизода. Публици се свиђа оно што радимо. Сви смо поносни на пројекат - започео је глумац

 -Имам утисак да су три године од како снимамо пролетеле, цео овај период је прошао лепо и турбулентно. Било је пуно успона и падова, али на крају је превагнуло да смо део пројекта који нам је свима променио животе. Рад са људима који су ми постали пријатељи и толико драгоценог искутва. Овај пројекат је незаборавно искуство.

 

 

Глумац је истакао да је задовољан са ликом Алексе Каначког и да ће се радо одазвати следећем позиву са колегама иако нема многло сличности са ликом: 

- Када сам прихватио улогу, нисам очекивао оволику популарност и позитвне коментаре. Искрено не знам колико ће се још радити серија, за сада знам да ћемо снимити још 300 епизода, а за касније ћемо видети, утиче хиљаду фактора, све зависи од шера и гледалаца. Моје колеге и ја ћемо се врло радо одазвати позиву и наставићемо овај пројекат - истиче Лука.

- У суштини имам и немам сличности са ликом који играм. Алекса је престављен идеално, некако је идеализован, а мислим да је данас то јако тешко постићи. Интересантно је да кроз свој лик могу пуно тога да научим и да се трудим да их применим у приватном животу. Дефинтивно имам више сличности са Алексом кога сада имате прилике да гледате него са оним са почетке серије-додаје глумац.

 

 

Лука је захвалан свему што га је научила колегиница Милица Милша: 

- Снимања трају некада по 12 сати, али никада ми није тешко, јер волим свој посао. Мица ми је као друга мајка, мени и свима нама са сета. Моја велика животна срећа и задовољство је што радим са једном тако великом глумицом као што је Милица Милша. Она је дивна жена, велики и квалитетан човек, предивна глумица. Често нам дели савете и сугестије, научила нас је многим стварима. Јако сам срећан што су Жарко и она део мог живота - истакао је Лука.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"