Milica Dabović progovorila je o svom emotivnom statusu, otkrila svoja osećanja, ali i kako je doživela i završetak svoje knjige koja će premijeru ugledati na Sajmu knjiga.

-Svaku stranicu svoje knjige sam isplakala, ne jednom nego više puta-rekla je Milica i osvrnula se na činjenicu da više nije materijalno ugrožena i da ne prodaje svoje polovne stvari.

Foto: ATA images

 

- Bila sam na dnu i ta moja ideja sa prodajom stvari me je mnogo podigla. Konačno sam dočekala tih 40 godina, primam nacionalnu penziju i više nisam ugrožena- naglašava Dabovićeva.

Bivša košarkašica se dotakla i svog aktuelnog partnera Vanje, priznala da teško veruje muškarcima, ali i objasnila prirodu odnosa sa ocem svog sina Stefana.

- Stefanov otac ne postoji, i to je prosto tako. Imam strah da veruujem muškarcima posle svega što mi se desilo, ali Vanja i ja se znamo bas dugo. Znam da je čovek koji neće da me slaže, prevari, kontroliše ili ukrade što su predhodna dva momka radila. Ipak, ko zna šta će biti sutra, kad se opečes i misliš da je ljubav za sva vremena, onda vidiš da je to daleko od toga i ispadneš budala- rekla je Milica i dodala:

Foto: Instagram printskrin/ stefanovamama13

 

-Vanja, Stefan i ja smo proveli jedno divno leto i njih dvojca se skroz razumeju i vole, a prema Stefanovom ocu   sam bila blaga u odnosu kakav je bio prema nama i šta nam je radio. To neće biti slučaj u knjizi jer kada opišem kako se sve desilo i na koji način je uspeo, da laže, izmanipulise i pokrade nas niko nece ostati imun. Ta knjiga jeste da bi žene bile oprezne, jer ja sam sve osetila na svojoj koži- rekla je bivša košarkašica za "Alo".

BONUS GALERIJA: Milica Dabović srpska košarkašica- utakmice

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".