Pevačica Indi Aradinović na svom Instagramu objavila fotografiju sa svog venčanja i iznenadila javnost.

Foto: Instagram printskrin/onlyshirts__

 

Indi je sudbnosno ''da'' izgovorila svom izabraniku, a povodom spekulacija da li je u pitanju njen verenik iz Danske, sa kojim je raskidala veridbu, ona se oglasila i otkrila detalje.

- Hvala vam od srca na čestitkama. Venčanje je bilo održano u užem krugu porodice. Udala sam se za verenika iz Danske. Jako sam srećna - poručila je Indi za Pink.rs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

- Udala sam se u užem krugu porodice, za verenika iz Danske, koji je inače iz Kragujevca. Posle opštinskog zaključenja braka, proslavili smo uz ručak i uz vino i rakiju i malo muzike, valja se. A svadba ide s proleća - rekla je za Indi.

Pevačica je otkrila i da su ispoštovani svi srpski običaji, a da je mladoženja pucao u jabuku.

- Pa kako drugačije da me Kragujevčanin izvede iz kuće, nego da puca u jabuku na Karaburmi. Burme sam okačila javno, jer sam jako srećna i želim to da podelim sa svojim pratiocima i medijima - rekla je Indi za "Kurir".

Pevačica je u aprilu otkrila da će ove godine stati na ludi kamen sa Dancem, kao i da je on bio oženjen.

- Stajem na ludi kamen, samo ako mi nešto ne upropastite! Ekskluzivno, ove godine stajem na ludi kamen! On ne živi u Srbiji, živi u jednoj jako lepoj zemlji, prelepa Danska. Transparentna sam, ne krijem. Bio je oženjen, više nije, sve je regulisano - otkrila je Indi tada u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS GALERIJA: Slike sa venčanja - Mira Škorić i Vasilije Vasa Jeremić

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".